4.6/5

Over ons

Tandtechniek Brabant

Al meer dan 15 jaar timmeren wij aan de weg met ons eigen tandtechnisch laboratorium. Samen met onze ervaren en geschoolde tandtechnici vormen we een hecht én efficiënt team waardoor we precies weten wat we doen.

Door het uitbaten van dit laboratorium bieden wij middels een unieke manier onze expertise aan om aan deze hoge kwaliteitsstandaard in de tandtechniek te kunnen voldoen.

Onze intentie is om alle prothese-, en kroon- en brugwerkzaamheden te produceren die tandartsen en tandtechnici nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om het maken van prothesen, spalken, snurkbeugels, knarsplaten of gebitsbeschermers.

Zoals u al op onze website kunt zien, zijn er veel mogelijkheden en zullen wij altijd met u samenwerken om tot een gedegen eindproduct te komen dat voldoet aan uw nadrukkelijke wensen.

Bij ons staan kwaliteit, service, communicatie en natuurlijk uw persoonlijke wensen centraal.

Indien u vragen hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze werkwijze voor tandartsen

Prothesewerk voor tandartsen in Breda e.o.

Als tandarts ziet u uw patiënten graag met een glimlach de deur uit gaan. Hiervoor heeft u de benodigde kennis, kunde en materialen in huis.

Uiteraard moeten de door u aangeschafte gebitsprothesen ook aan uw hoge eisen voldoen. Voor kwaliteitsproducten die altijd passen, bent u bij Tandtechniek Brabant aan het juiste adres.

U hoeft zich alleen nog maar te concentreren op de preparatie en het afdrukken, wij zorgen voor de rest: perfecte uitvoering, montage klaar zonder extra werk. Dit bespaart u kostbare tijd.

Dringende reparaties

Voor dringende reparaties stuurt u uw patiënt rechtstreeks naar ons tandtechnisch laboratorium, waar we de reparatie meestal binnen een uur kunnen voltooien. Uw patiënt wordt met grote zorg ontvangen en zit daarna in onze wachtkamer tot de reparatie is afgerond.

Als extra service is er op zaterdag ook een spoedreparatie dienst voor uw patiënt aanwezig.

Flexibele bezorgtijden naast onze dagelijkse vaste route

Dagelijks rijden wij een specifieke route naar onze klanten in Breda en omgeving. We verzamelen nieuwe werkstukken en bezorgen uw werkstuk bij uw praktijk. De levertijden spreken we vooraf duidelijk met elkaar af. Zo weet u precies wanneer u uw werkstuk ontvangt. En heeft u een calamiteit, dan denken wij graag met u mee. Want flexibiliteit staat voorop bij Tandtechniek Brabant. 

Belt u ons op werkdagen vóór 10.00 uur. Wij zorgen ervoor dat rebasingen, uitbreidingen en reparaties dezelfde dag wéér voor 16.30 uur bij uw receptie staan (uitbreiding tot 3 elementen).

U kunt ons ook een ophaalverzoek sturen. Vergeet u dan niet aan ons door te geven op welk element het van toepassing is en wanneer het bij u terug moet komen.

We werken elke dag hard aan onze producten, service en diensten. Efficiënte communicatie is hierbij van groot belang. Wij luisteren graag naar uw vraagstukken en opmerkingen zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn én nog meer service kunnen bieden. Samen creëren we meerwaarde voor uw praktijk en uw patiënten. 

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Elke (werk)dag beschikbaar
  • Korte lijnen, snel schakelen
  • Een betrouwbaar aanspreekpunt
  • Persoonlijke aanpak en communicatie
  • Meedenken met uw vraagstuk(ken)
  • Effectieve manier van werken, continue innovatie

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. U kunt ook een terugbelverzoek indienen.

Maak kennis met ons team

Pierre Klerks

Tandprotheticus

Ardaan Liebau

Backoffice

Omar Oraykhel

Tandtechnicus i.o.

Mohamed Mustafa

Tandtechnicus

Adnan Yaseen

Tandtechnicus

Jelle Koers

Tandtechnicus

Farhad Hafez

Klinisch Prothesetechnicus

Wij staan graag voor u klaar.