4.6/5

Allergievrije gebitsprothese

Een standaard gebitsprothese bestaat uit een plaat kunsthars, waarop tanden en kiezen zijn bevestigd. De meeste mensen dragen deze gebitsprothese zonder problemen. Soms komt het echter voor dat uw patiënt allergisch is voor één van de bestanddelen van de prothese, bijvoorbeeld kunsthars of ‘epoxyhars’. Als oplossing voor dit probleem is er een allergievrije gebitsprothese.

Allergievrije gebitsprothese

Onbreekbaar, comfortabel en allergievrij

De allergievrije gebitsprothese is zeer geschikt voor patiënten die allergisch zijn voor polymethylmethacrylaat (PMMA) en is een hoogwaardig, zeer biocompatibel alternatief voor conventionele kunststof partiële prothesen. De kunststof op nylonbasis is onbreekbaar en vergemakkelijkt de bevestiging van flexibele, esthetische kunststof ankers. De ontbrekende elementen van de eigen prothese worden onzichtbaar aan de partiële prothese bevestigd. Naast de eenvoudig te installeren constructie hebben ze een zelfreinigend effect en een goede duurzaamheid.  

Uw voordeel

  • Goede pasvorm en grip
  • Onbreekbaar
  • Biocompatibel en niet-allergeen
  • Zeer flexibel
  • Uitstekend gebruiksgemak

Specifieke casus bespreekbaar

Mocht u extra informatie nodig hebben voor uw patiënt en/of een specifieke casus willen bespreken, dan kunt u met ons contact opnemen. Onze ervaren tandtechnici kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden zodat u uw patiënt goed kunt helpen.

Wilt u meer weten over onze allergievrije gebitsprothese?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze allergievrije gebitsprothesen.

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

Kom in contact met ons team

Tandtechniek Brabant is dé specialist voor uw allergievrije gebitsprothese in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

Onze vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Kom in contact met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon- en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandtechnische producten?

Wij bieden u nog meer tandprothetische producten aan.
Onder andere de volgende: