4.6/5

Kroon- en brugwerk

Een kroon of brug kan uw patiënt helpen als een tand ontbreekt of niet meer in goede staat is. Als een tand of kies is afgebroken, is het plaatsen van een kroon een manier om de tanden er weer mooi uit te laten zien. Ontbreken er één of meerdere tanden? Dan kan een brug een goede oplossing zijn voor het gebit uw patiënt. Dit zijn allemaal manieren om de tanden van uw patiënt weer mooi en sterk te maken.

Kroon- en brugwerk

Duurzaam en betaalbaar

Kronen en bruggen benaderen de oorspronkelijke vorm, functie en esthetiek van de elementen zo dicht mogelijk. De tandtechnici van Tandtechniek Brabant vervaardigen met grote precisie kronen en bruggen, zowel met de hand als digitaal. Verder hechten wij veel belang aan het realiseren van natuurlijke en esthetisch verantwoorde restauraties. Of het nu gaat om echte PFM-kronen of op maat gemaakte kronen en bruggen, we leveren hierbij altijd vakmanschap. Met name tandartsen zijn gebaat bij duurzame, mooie en betaalbare producten die eenvoudig te installeren zijn en weinig extra tijd vergen.

Tandtechniek Brabant is dan ook specialist in het vervaardigen van kronen en bruggen. Een kroon of brug is een kapje dat de tanden bedekt. Vele soorten zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Vervaardigd uit goud, porselein, composieten, glasvezel, geperst zirkonium of aluminiumoxide. De fabricagemethode en materiaalkeuze bepalen de prijs.

Uw patiënten kunnen hiernaast op elk moment naar ons laboratorium komen om hun kleur te bepalen.

Wilt u meer weten over onze kroon- en brugwerkzaamheden?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze kronen en bruggen.

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten. 

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

 

Kom in contact met ons team

Tandtechniek Brabant is dé specialist voor uw noodprothese in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

Onze vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Kom in contact met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandprothetische producten?

Wij bieden u nog meer tandtechnische producten aan.
Onder andere de volgende: