4.6/5

Reparatie

Het is verstandig om schade aan een kunstgebit snel te laten maken om klachten te voorkomen. Een breuk of scheur in een gebitsprothese is meestal wel te repareren. Schade kan ontstaan als uw patiënt het laat vallen of als er een stuk tand afbreekt tijdens het bijten op een hard stuk voedsel. Bij Tandtechniek Brabant is de reparatie vaak op dezelfde dag gedaan en wordt bij dit bij uw praktijk ook weer terug bezorgd.

Reparatie

Reparatie is belangrijk

Niets is zo vervelend als schade aan een kunstgebit. Mocht er een volledige scheur opgetreden zijn, dan kan het nodig zijn dat we een nieuwe afdruk maken. Meestal is een nieuwe afdruk niet nodig, zoals bij het afbreken van een tand. Het is niet aan te raden om zelf het kunstgebit van uw patiënt repareren. Het zelf lijmen van een gebitsprothese kan een professionele reparatie onmogelijk maken en bovendien kan de garantie dan vervallen.

U kunt bij Tandtechniek Brabant van maandag tot en met vrijdag terecht voor een gebitsreparatie. Gemiddeld doen we 2 uur over een reparatie. Houd er rekening mee dat de prothese vóór 10.00 uur bij ons binnen moet zijn als u deze dezelfde namiddag nog nodig heeft.

Snel het mooiste resultaat

Natuurlijk wilt u na het constateren van de schade aan het kunstgebit van uw patiënt snel bij ons terecht kunnen en vaak kan dit gelukkig nog dezelfde dag. Vergeet u dan niet om het afgebroken onderdeel mee te geven aan onze koerier, mocht er een onderdeel losgekomen zijn. Opnieuw een stuk tand of kies vastmaken heeft vaak een beter resultaat dan een nieuwe tand of kies plaatsen. Dat komt doordat het kunstgebit langzaamaan verkleurt en een nieuwe tand of kies van kleur zou kunnen afwijken van de rest van het gebit.

Wilt u meer weten over onze gebit reparatie?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze gebit reparatie.

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten. 

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

Kom in contact met ons team

Tandtechniek Brabant is dé specialist voor uw gebit reparatie in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

Onze vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Kom in contact met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon- en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandprothetische producten?

Wij bieden u nog meer tandtechnische producten aan.
Onder andere de volgende: