4.6/5

Kunstgebit

De volledige gebitsprothese bestaat uit een plaat van kunsthars, waarop tanden en kiezen zijn bevestigd. De plaat ligt op de kaak en ziet bijna geen verschil met de vormen en kleuren van de oorspronkelijke tanden en kiezen. Met een volledige gebitsprothese heeft uw patiënt een prachtig, compleet en uitneembaar gebit.

Kunstgebit

Volledig kunstgebit

Tandeloze kaken hebben vaak meer oplossingen dan eerst werd gedacht. Bij een volledige prothese, ook wel kunstgebit genoemd, kunnen u en uw patiënt kiezen uit verschillende opties, waaronder tandkleurvariaties, heldere palatinale platen, individuele kleurenschema’s en na gedeeltelijke afbakening van de voortanden. Alle prothesen zijn zelfreinigend en er is ook een biocompatibele kunststof variant voor patiënten met een PMMA-allergie. Voor fabricage en tandheelkundige zorg kunnen wij patiënten doorverwijzen naar onze professionele en ervaren klinische tandtechnici.

Uw voordeel

• Optimale pasvorm en grip
• Deskundig advies en fabricage op maat
• Leg workflows vast voor technici en beoefenaars

Regelmatige controle

Als uw patiënt na verloop van tijd pijn gaat krijgen in diens mond bij bijvoorbeeld tijdens het kauwen en praten, dan is de kans aanwezig dat het kunstgebit te los is gaan zitten. Dit gebeurt doordat de kaken langzaam slinken en het gebit op de oorspronkelijke grootte blijft. Laat het gebit van uw patiënt daarom geregeld controleren om de conditie ervan optimaal te houden en pijn tegen te gaan.

Wilt u meer weten over onze volledige gebitsprothese?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze kunstgebitten.

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

Kom in contact met ons

Tandtechniek Brabant is dé specialist voor uw kunstgebit in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

Onze vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Kom in contact met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon- en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandtechnische producten?

Wij bieden u nog meer tandprothetische producten aan.
Onder andere de volgende: