4.6/5

Anti-snurkoplossing

Als uw patiënt vaak snurkt, kan dat heel hinderlijk zijn voor zichzelf, maar eventueel ook voor diens partner. Gelukkig is er een middel om het snurken mee aan te pakken: de Silensor anti-snurkplaat. Het is een comfortabele oplossing die uw patiënt in de nacht gebruikt en een wereld van verschil maakt. Zorg ervoor dat uw patiënt betere nachten tegemoet gaat en informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Anti-snurkoplossing

De Silensor anti-snurkplaat

De Silensor, ook bekend als anti-snurkbeugel of snurkbitje, is een anti-snurkplaat en ideale oplossing voor snurken. Het is een apparaatje dat uw patiënt in de mond draagt. Het heeft twee platen, een voor de onderkaak en een voor de bovenkaak. Deze platen zijn links en rechts met elkaar verbonden door een stang. De spijlen zorgen ervoor dat de onderkaak naar voren wordt getrokken. Dit zorgt voor meer ademruimte en voorkomt dat uw patiënt gaat snurken.

Kortom: de anti-snurkbeugel verandert de positie tussen de onder- en bovenkaak, waardoor mensen minder snurken. Dankzij het intelligente ontwerp kan de kin niet naar achteren zakken, maar zijn andere kin bewegingen wel mogelijk. Patiënten die een Silensor gebruiken, moeten er in het begin vaak aan wennen, maar zijn daarna enthousiast over het gebruik ervan.

Wilt u meer weten over onze anti-snurkoplossing?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze anti-snurkoplossing.

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten. 

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

Kom in contact met ons

Tandtechniek Brabant is dé anti-snurkbeugel specialist in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

Onze vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Kom in contact met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon- en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandtechnische producten?

Wij bieden u nog meer tandprothetische producten aan.
Onder andere de volgende: