4.6/5

Mondbeschermer

Is uw patiënt bang om tanden te verliezen of gebitschade op te lopen tijdens het sporten? Een tand door de lip of gebroken tand die niet meer te herstellen is, zijn de risico’s. Zorg ervoor dat uw patiënt daarom een mondbeschermer draagt om de kans op letsel te verkleinen. Tijdens schaatsen, (ijs-)hockey, boksen, skaten, vechtsporten en balsporten worden zo de tanden, het tandvlees, de tong en de lippen van uw patiënt beschermd tegen schade in de mond.

Mondbeschermer

Bescherming voor het gebit

Sportpatiënten hebben mondbeschermers nodig om tandbeschadiging te voorkomen. Tandtechniek Brabant biedt hierin een grote selectie en betaalbare prijzen.

Gebitsbeschermers zijn nodig voor patiënten die sporten om schade aan hun tanden te voorkomen. De beschermers zijn individueel gemeten en gemaakt van hoogwaardige thermoplastische en biocompatibele materialen. Ook zijn diverse meerlaagse uitvoeringen mogelijk. U en uw patiënten zullen versteld staan van de beschermende kwaliteit van de gebitsbeschermer, de vele mogelijkheden en de uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Uw voordeel

  • Individueel gemeten
  • Geweldige bescherming
  • Aangepaste versies voor elke sport
  • Rijk assortiment
  • Kan gepersonaliseerd worden
  • Aangenaam in gebruik

Wilt u meer weten over onze mondbeschermer?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze mondbeschermers.

 
 
 

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten. 

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

Kom in contact met ons team

Tandtechniek Brabant is dé specialist voor uw mondbeschermer in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

Onze vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Maak direct een afspraak met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon- en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandprothetische producten?

Wij bieden nog meer tandtechnische producten aan.
Onder andere de volgende: