4.6/5

Frameprothese

Een frameprothese is gemaakt van metaal en daardoor sterker en meer geschikt voor de lange termijn dan kunststof. Deze oplossing is geschikt als er één of meerdere tanden moeten worden vervangen door kunsttanden. Het voordeel is dat de kaak minder snel slinkt en dat het draagcomfort hoger is omdat een frameprothese voor 80% steunt op eigen tanden en kiezen.

Frameprothese

Hoe werkt een frameprothese?

De frameprothese van Tandtechniek Brabant is bedoeld voor patiënten met een beschadigd gebit en wordt individueel gemaakt van hoogwaardig Vitalium framemetaal naar de wensen van de tandarts en de patiënt.

Mooi én betaalbaar

Het bevat geen nikkel of beryllium, dus het is uiterst zacht voor weefsels. De combinatie van aandacht voor detail met kwalitatieve engineering resulteert in hoogwaardige, nauwkeurige ankers voor elk afzonderlijk onderdeel.

Uw voordeel

• Wij produceren het na overleg met u voor een optimale esthetiek
• Vervaardigd door een ervaren team van frame-experts
• Gemaakt van hoogwaardig vitalium
• Consistent
• Betaalbaar

Wilt u meer weten over onze frameprothese?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze frameprothesen.

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

Kom in contact met ons team

Tandtechniek Brabant is dé specialist voor uw frameprothese in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht. 

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

De vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Kom in contact met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon- en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandprothetische producten?

Wij bieden nog meer tandtechnische producten aan.
Onder andere de volgende: