4.6/5

Partiële prothese

Een partiële gebitsprothese, ook wel gedeeltelijke prothese genoemd, is een uitneembare prothese en vervangt één of meer tanden en/of kiezen. Uw patiënt komt in aanmerking voor een partiële prothese als reparatie door middel van een kroon, brug of implantaat niet meer mogelijk is. Met een partiële gebitsprothese is het gebit van de patiënt compleet en kan deze weer zorgeloos lachen.

Partiële prothese

Tijdelijke gebitsopvulling

De partiële prothesen van Tandtechniek Brabant zijn geschikt voor patiënten met een beschadigd gebit en worden individueel gemaakt van hoogwaardige kunststof volgens uw wensen en die van uw patiënt. 

Mooi en aangenaam

De partiële prothesen zijn geïndiceerd voor patiënten met een beschadigd gebit en worden individueel gemaakt van hoogwaardige kunststof volgens de wensen van u en uw patiënt. Een gedeeltelijke prothese wordt onzichtbaar bevestigd aan de ontbrekende delen van de eigen tanden om een ​​natuurlijke glimlach te creëren. Naast het eenvoudig te monteren ontwerp heeft het een zelfreinigend effect en een goede houdkracht.

U en uw patiënt zullen versteld staan ​​van de schoonheid en het comfort van een partiële prothese van Tandtechniek Brabant. 

Uw voordeel

  • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
  • Makkelijk te installeren
  • Geweldige pasvorm en ondersteuning
  • Aangenaam

Wilt u meer weten over onze partiële prothese?

Wij helpen u graag verder met uw vraagstukken. Kom in contact met ons team voor meer informatie over onze partiële prothesen.

Waarom kiezen voor Tandtechniek Brabant?

Bij Tandtechniek Brabant kunt u als tandprofessional op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten. 

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor alles op het gebied van tandprothetische zorg.

Kom in contact met ons team

Tandtechniek Brabant is dé specialist voor uw partiële prothese in Breda. Ook voor uw andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Maak kennis met ons team

Vorige
Volgende

Onze vestiging van Tandtechniek Brabant in Breda

Tandtechniek Brabant
Dr Struyckenplein 61
4812 TA Breda

Kom in contact met Tandtechniek Brabant

Bij Tandtechniek Brabant kunt u op één adres terecht voor maatwerk op het gebied van protheses en frames, kroon- en brugwerk, beschermen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van kunstgebitten.

Vult u hieronder s.v.p. uw gegevens in zodat wij met u in contact kunnen komen:

Andere tandtechnische producten?

Wij bieden u nog meer tandprothetische producten aan.
Onder andere de volgende: