4.6/5

Tandtechnisch laboratorium

Dé tandtechnisch specialist van Brabant

Tandtechniek Brabant is dé specialist op het gebied van gebitsprotheses en kroon- en brugwerk. Wij werken nauw samen met tandartsen in heel Brabant voor gebitsprothesen, kronen, bruggen en implantaten van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Steeds meer tandartsen waarderen onze gedegen kwaliteit en professionele service.

Uw praktijk levert onze koeriersdienst de afdrukken van uw patiënten aan en wij zorgen er vervolgens voor dat u uw gevraagde tandtechnische producten weer conform afspraak in uw praktijk ontvangt.

Onze producten worden hiernaast uitsluitend gemaakt van materialen die biocompatibel zijn en vrij zijn van schadelijke stoffen. Bovendien worden alle kronen geleverd met een garantie van vier jaar. Doordat wij ons eigen gloednieuwe, geavanceerde tandtechnisch laboratorium hebben, kunnen wij onze producten zeer voordelig aanbieden.

Een vakgebied om trots op te zijn

Tandtechniek omvat het geheel van op maat gemaakte medische hulpmiddelen die het gebit ondersteunen, corrigeren of zelfs compleet vervangen. Voorbeelden hiervan zijn kronen en bruggen, maar ook snurkbeugels, implantaten en volledige gebitsprothesen.

Ieder gebit is uniek en vereist daarom ook individuele aanpak.

De tandarts werkt nauw samen met een specialist in de tandtechniek. Tegenwoordig stuurt een tandarts een patiënt steeds vaker door naar een klinisch prothesetechnicus of tandprotheticus, zodat deze een goed beeld van de situatie van de mond krijgt of zelfs de behandeling zelf doet.

Zo verkrijgen we een perfect eindresultaat voor uw patiënt.

Waarom naar een tandtechnicus?

Een tandprotheticus of -technicus is een deskundige die gespecialiseerd is in het aanmeten en vervaardigen van volledige en partiële prothesen.

Omdat wij naast medisch-biologische kennis ook tandheelkundige kennis en kunde hebben in het vervaardigen van gebitsprothesen, implantaatprothesen en partiële prothesen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor reparatie en correctie van bestaande prothesen of vrijblijvend advies kunt u bij ons tandtechnisch laboratorium terecht.