4.6/5

Help, ik snurk

Help ik snurk

Snurken is heel vervelend, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw partner. De persoon die naast u ligt heeft vaak nog meer last van het snurken. Dit kan een relatie onder spanning zetten. Maar er is nu een oplossing voor uw snurkprobleem: de Silensor anti-snurkplaat.

De oorzaak van snurken

Snurken wordt veroorzaakt door een vernauwing van de luchtwegen. Wanneer u deze vernauwing heeft dan gaan de zachte weefsels in de mond of keelholte trillen tijdens het slapen. Het trillen van de zachte weefsels maakt lawaai. Dit is snurken. Dit kan zo ernstig zijn dat u er zelf wakker van wordt. Maar meestal heeft alleen uw partner er last van. Dit kan in sommige situaties er toe leiden dat het beter is om gescheiden te slapen. Maar dat kan voorkomen worden door gebruik te maken van de Silensor.

Anti-snurkoplossing

De Silensor is een speciale plaat in uw mond. Geen mond is hetzelfde en daarom wordt de anti-snurkplaat persoonlijk aangemeten. Uw kaak wordt opgemeten zodat we de snurkbeugel op de juiste manier kunnen afstellen. Transparante platen in de boven- en onderkaak zorgen ervoor dat uw onderkaak naar voren wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat uw keelholte verwijdt. De snelheid waarmee u lucht inademt neemt af omdat er meer ruimte is, en daarmee ook de geluidssterkte van het trillen van de zachte weefsels. Tijdens het dragen van de Silensor kunt u uw onderkaak nog steeds bewegen. Hij voelt daarom comfortabel aan omdat u niet beperkt wordt in uw bewegingen.

Meer informatie over de Silensor anti-snurkoplossing?

Snurkt u en heeft u of uw partner daar last van? Dan kan de Silensor anti-snurkoplossing u daarbij helpen. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en plannen een afspraak voor u in.